Kolbászos "Dubarry" csirkemell szénhidrátmentesen
sponsored links
A mai vacsorához már a déli levesen meggõzöltem a karfiolt. Mindenkire egy fél csirkemell filét számoltam (két egész csontos, lebõrözött mellrõl fejtettem le a négy filét, a csontból csontlevest fõztem), mindegyik filét három felé vágtam. Egy evõkanálnyi olajon forró serpenyõben elõsütöttem minden szeletet és csak elõsütés után sóztam. Sütõpaprírral bélelt tepsibe sorakoztattam, és kolbászkarikákkal kiraktam a húsokat, aztán - Középsõm adagja kivételével - rápakoltam a meggõzölt karfiolrózsákat - ezeket is megpergettem pici sóval.
A tetejükre szeletelt tilsiti sajtot raktam, és forró sütõben szép pirosra sütöttem.
Köretnek bébirépát pároltam pici olaj, ételízesítõ, és víz hozzáadásával, de közben elbeszélgettük az idõt Középsõmmel és majdnem "túlkaramellizálódott" a répám :)!
Legnagyobb örömömre nagyon ízlett a családnak!!