Kolbászos "Dubarry" csirkemell szénhidrátmentesen

2014-03-06

sponsored links



A mai vacsorához már a déli levesen meggõzöltem a karfiolt. Mindenkire egy fél csirkemell filét számoltam (két egész csontos, lebõrözött mellrõl fejtettem le a négy filét, a csontból csontlevest fõztem), mindegyik filét három felé vágtam. Egy evõkanálnyi olajon forró serpenyõben elõsütöttem minden szeletet és csak elõsütés után sóztam. Sütõpaprírral bélelt tepsibe sorakoztattam, és kolbászkarikákkal kiraktam a húsokat, aztán - Középsõm adagja kivételével - rápakoltam a meggõzölt karfiolrózsákat - ezeket is megpergettem pici sóval. 






A tetejükre szeletelt tilsiti sajtot raktam, és forró sütõben szép pirosra sütöttem.


Köretnek bébirépát pároltam pici olaj, ételízesítõ, és víz hozzáadásával, de közben elbeszélgettük az idõt Középsõmmel és majdnem "túlkaramellizálódott" a répám :)!

Legnagyobb örömömre nagyon ízlett a családnak!!

 A várakozási idõ utána 4 óra.

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2014/03/kolbaszos...

sponsored links

Keres?s